mesajul

luni, 17 aprilie 2017

Mesaj de la Sfânta Fecioară Maria – 31 Martie 2017 – prin Luz de Maria

Dragii mei copii, ai Inimii Mele Neprihănite:

Dragostea mea nu se oprește, rămâne în constantă miscare, până ne vom întâlni.

Iubirea mea curge în libertatea divină, pentru a fi protectoarea, Luceafărul de dimineață, sănătatea bolnavilor și Mângâierea celor năpăstuiți. Nu-i voi abandona nici pe cei care vin plângând la mine să-i ajut în necazurile și bucuriile lor. 

Dragostea nu este doar un sentiment sau un gând: este o realitate pe care creaturile o poartă înrădăcinate în interiorul spiritului lor, aceasta este cea mai mare putere, care nu permite niciunei creaturi umane să fie statică - Iubirea este o acțiune, este practică, în fiecare moment din viată; oricine iubește intermitent nu a cunoscut Iubirea Divină, dar trăiește o dragoste falsă. Nu uita că cine nu iubește pe fratele sau sora lor, sau se află în conflict cu fratele sau urăște pe fratele lor, este un mincinos, dacă ei spun că iubesc cu dragostea Fiului meu. 
 
Iubirea Divină la care sunteți chemați nu este o dragoste de cuvinte sau de clipe; este de durată și este în continuă expansiune. Dragostea nu este egoistă, ea nu cunoaște gelozia, nici aroganța; Iubirea este înțelegere, compasiune și răbdare. (Cf. 1 Cor. 13)

Omul de astăzi nu iubește când se uită în jurul lui și înscenează dragostea cu opere de caritate. Fiul meu v-a lăsat mari lecții de dragoste adevărată. Am fost la fel în orice moment cu toți cei ce s-au apropiat de mine: în tot acest timp am iubit toți oamenii.

În această clipă Omenirea a devenit pervertită, iar această dragoste a fost desfigurată; Omenirea însăși s-a transformat într-un grup de creaturi rele care se uită la ei înșiși, și își ucid vecinul, în cazul în care vecinul nu lucrează sau acționează după interesul celorlalți.

Cea mai puternică poruncă este porunca iubirii.

O mare majoritate dintre creaturile vii trăiesc amintindu-și unele supărări din trecut, iar acest lucru împiedică reconcilierea să ia loc și iertarea să fie adevărată.

Dragostea divină ordonă, ea nu este indiferentă față de fratele cuiva, dar iubește așa cum iubește Fiul Meu.

Ar trebui să menținețîn orice fel de momente spiritul de sacrificiu și răbdare. Nu ar trebui să fiți în ruină, nu ar trebui să trăiți în realitatea acestei instantanee a decadenței spirituale.

Ar trebui să ieșiți din lumea aceasta curentă care pune deoparte Dragostea. Voi trăiți prin aparență, ca fariseii.

„Dragoste în duh și adevăr!“, Fiul meu întreabă, dar voi nu sunteți autentici, nu știți ce inseamnă să iubești în duh și adevăr. Prin urmare, momentele de necaz pe care nu le veți putea nega vor sosi prompt, iar adevărații copii ai Fiului Meu vor fi ușor de recunoscut, iar cei care trăiesc în iubirea umană vor fi recunoscuți cu ușurință.

Copiii mei, înainte de a citi aceste apeluri, fiți dragoste, trăiți dragoste

Iubirea este în agonie în cei care nu se îndreaptă spre convertire. Convertirea are nevoie de putere constantă, astfel încât aceasta să fie reînnoită în mod constant în realitatea în care trăiți în mijlocul acestei lumi de violență care vrea să stingă Spiritul.

Fac apel la voi să lucrați și să acționați cu toată puterea voastră, astfel încât să puteți trăi dând totul în slujba Împărăției lui Dumnezeu.

Iubirea este indispensabilă în adevărații copii ai Fiului Meu, astfel încât acestea să nu denatureze calea, să nu provoace dragostea să degenereze și nici să nu o pună în pericol.

Dragostea, marele străin al Omenirii, este insultată de către cei care trăiesc în violență, în lipsă de respect, în negarea Poruncilor Dumnezeiești.

Omenirea cade clipă de clipă în abisuri, care fortifică abuzul de „ego“, și mândria se etalează în mod constant în creație.

Răul nu așteaptă, dar dă târcoale, așa că nu declarați tuturor fraților și surorilor voștri că dragostea abundă în voi, din moment ce răul poate face să vă arate chiar contrariul într-o situație neașteptată.

Neprevăzutul este marele dezvăluitor al adevărului care trăiește în interiorul fiecăruia dintre voi

Nu trăiți într-o lume a dragostei; sunteți în mod constant expuși la teroare, la moarte, la violență, la lipsa de respect, la critică, și sunteți uimiți de ea. De câte ori v-ati ucis pe fratele sau pe sora voastră cu un cuvânt? 

Rugăciunea nu poate fi pusă deoparte; vă fortifică, vă cheamă să mergeți în siguranță. Rugăciunea însoțită de Pâinea Vieții a Euharistiei este hrană pentru voi de a rezista ispitelor cu o mai mare putere.

Clipa în care veți fi examinați de aceeasi iubire pe care ați acordat-o și pe care o aveți, se apropie. Veți vedea, veți trăi și veți experimenta, veți suferi pentru faptele voastră rele, iar jalea va fi acerbă. Oricât de mari și de neconceput ar fi păcatele comise, purtați Amprenta Divină, de aceea vă invit la pocăință, pentru salvarea sufletului.

Dragii mei, singurătatea vă va invada și va penetra însăși oasele voastre, veți experimenta adevărata singurătate, ceea ce nu ați mai experimentat înainte; vă veți examina. Aici veți trăi și experimenta durerea pentru fiecare infracțiune săvârșită împotriva Voinței Divine, ca și cum ați face-o la acea clipă, cu nimeni să vă apere, nici măcar voi. Inima mea se întristează asupra copiilor mei. După ce avertismentul a trecut, unii vor fi furioși împotriva lui Dumnezeu și cruzimea va fi mai mare față de copiii mei. (1)

Omul va fi uluit să se uite la cer si să vadă focul ce se apropie de Pământ, numai că omul nu știe că acest foc va fi atunci ceea ce va atinge sufletul și conștiința fiecărei ființe umane, păcatul va arde cu foc neobosit. El se va simți în imposibilitatea de a mai rezista. Inima omului va fi într-o stare de oboseală spirituală constantă; nu tânjiți să o umpleți cu Cuvântul Fiului Meu sau al meu.

Dragii mei copii, focul va cădea din cer, focul care dorește să anihileze ipocrizia, lipsa de reverență a omului în fața Divinității.

Rugați-vă copiii mei, rugați-vă pentru Seul, va avea de suferit enorm.

Rugați-vă copiii mei, rugați-vă pentru Chile, suferința nu va înceta, acea națiune trebuie să se consacre inimile Noastre Sacre.

Rugați-vă pentru Biserica Fiului Meu, rugați-vă pentru unitatea Bisericii Fiului Meu.

Rugați-vă pentru Argentina și Germania, ambele națiuni vor avea de suferit foarte mult.

Copiii, activitatea seismică pe tot Pământul va crește, fenomenele atmosferice vor lua omul prin surprindere atât de mult încât veți dori să vă retrageți din locurile în care vă găsiți.

Priviți în sus, copii, nu trăiți holbându-vă la pământ.

Oamenii Fiului Meu vor fi surprinși.

Dragii mei copii ai Inimii Mele Neprihănite, „... nici un profet nu este un profet în țara lui.“ (Luca 04:24) ar trebui să îi primiți cu bucurie pe cei aleși și să îi apărați în orice moment.

Binecuvântarea Mea maternă este un obstacol în calea răului, dar pentru ca acest obstacol pe care vi-l trimit să vă ajute, trebuie să rămâneți într-o stare de har.

Vă iubesc !
Fecioara Maria
Bucură-te Marie cea Preacurată, zămislită fără de păcat
Bucură-te Marie cea Preacurată, zămislită fără de păcat
Bucură-te Marie cea Preacurată, zămislită fără de păcat

(1) Marele Avertisment al lui Dumnezeu pentru omenire ...

Comentariu Luz de Maria

Frați și surori:
Cea mai mare poruncă și cea mai dificil de îmbrățișat în toată magnitudinea și profunzimea ei din Rai ESTE IUBIREA.

Suntem chemați să slujim, să iubim, să ne închinăm lui Dumnezeu, să fim precauți și să trăim cu o inimă curată și cu certitudinea că dragostea lui Dumnezeu trebuie să fie împărtășită cu toți frații și surorile noastre.

Amin.