mesajul

miercuri, 25 octombrie 2017

Mesaj Ceresc, 21 oct. 2017, Nusfalău-Muntele Sfintei Treimi, prin Emilia M.

orele 18:15, la mormântul Mamei Eva - Patroana Muntelui

Dragă Emilia, îţi multumesc pentru că ai venit azi pe Munte şi pentru toate rugăciunile oferite.

Sfânta Treime, Preafericita Fecioară Maria - Mama Speranţei şi cu mine ne-am bucurat şi cu mare drag am primit toate rugăciunile, fiindcă au fost spuse din inimă. Mulţumim.

Dar din păcate trebuie să-ţi transmit nişte veşti foarte triste de început, dar şi pline de bucurie, fericire şi speranţă.

Foarte curând Fecioara Maria va pleca de la Medjugorje şi atunci, după cum ştii, va lăsa un Semn Miraculos care va putea fi văzut de lumea întreagă....şi pe urmă, foarte curând după acest eveniment, va avea loc şi Marele Avertisment - Iluminarea Conştiinţei.

Vă rog să vă rugaţi pentru că, în curând şi datorită acestui mare eveniment şi Dar Dumnezeiesc, foarte mulţi oameni vor muri de spaimă din cauza stării lor sufleteşti întunecate, pline de ură şi de răutate.

Din păcate, vor fi mai puţine convertirile desăvârşite.

Rugaţi-vă, fiindcă în curând în lume se va creea o mare confuzie şi oamenii vor fi şi se vor simţi foarte neputincioşi în faţa atacurilor şi încercărilor de tot felul.

Acum sunteţi pe ultima sută de metri. Atât în cer cât şi pe pământ se dă o luptă puternică pentru suflete.

Rugaţi-vă neîncetat, oferiţi jertfe, suferinţe la intenţia Tatălui Ceresc, aşa cum ţi-a mai transmis Isus. Avem nevoie de multe rugăciuni şi jertfe pentru a putea salva cât mai multe suflete de la osânda veşnică.

Timpul de har se termină foarte curând....Pregătiţi-vă!!!

Aşa cum ştii, în România va fi o mare revoluţie care în mare deja este pregătită şi pe punctul de a izbucni.....Vai, ce prăpăd...

Vor muri foarte mulţi oameni şi, din păcate, foarte mulţi îşi vor pierde sufletele.

Te rog transmite urgent ca toţi oamenii să se convertească urgent ca să-şi salveze sufletele...ACUM!

Şi rugaţi-vă zi de zi şi pentru toate sufletele care vor muri în timpul Revoluţiei şi în timpul Marelui Avertisment ca să poată fi salvate de la osânda veşnică.

Rugaţi-vă şi pentru acest loc ales şi binecuvântat ca să se poată realiza planul şi voinţa Dumnezeiască şi cu acest Munte Binecuvântat, ca să-şi continue misiunea încredinţată de Sfânta Treime...de a fi Unitate – Respect - Iubire între toţi oamenii, toate etniile, toate naţiunile de pe pământ.

Pregătiţi-vă si luaţi în serios toate mesajele.....În primul rând pregătiţi-vă sufleteşte, dar începeţi să faceţi provizii de hrană şi apă pentru câteva luni....Nu mai amânaţi. Timpul este scurt.....Pregătiţi-vă din timp ca să fiţi asiguraţi.

Dar nu vă necăjiţi fiindcă după toate acestea, România va deveni o ţară puternică, înfloritoare, binecuvântată şi bogată din toate punctele de vedere, aşa cum ţi-a mai transmis Tatăl Ceresc.

România, în special Ardealul, îşi va putea continua misiunea care i-a fost încredinţată de la început, de a ajuta la salvarea şi mântuirea tuturor popoarelor. Dar toate acestea se vor întâmpla după ce ţara va fi curăţată şi purificată de tot răul.

Rugaţi-vă, întăriţi-vă în credinţă. Uniţi-vă cu toţii în rugăciune şi va fi bine.

Luptaţi cu arma rozarului în mână ca să ajutaţi şi să salvati cât mai mulţi oameni.

Pregăteşte-te şi tu de misiunea ta.

Momentan atât îţi pot transmite.

Fii binecuvântată şi fericită!

Îţi mulţumesc!


Sâmbătă, 21 octombrie 2017, am fost cu o prietenă dragă la Nuşfalău ca să ne rugăm împreună la intenţiile Celor din Cer, pentru ţară, pentru munte....

Chiar am avut parte de o privelişte minunată cerească şi am simţit bucuria şi mulţumirea Celor din Cer.

Sus pe munte, la Crucea Unităţii, am auzit în inimă de 3 ori „Marele Avertisment”- Iluminarea Conştiinţei.

După rugăciune am coborât de pe munte şi am rămas să continui a mă ruga la mormântul Mamei Eva care mi-a transmis mesajul scris mai sus.

Cu siguranţă Marele Avertisment - Iluminarea Conştiinţei este în pragul uşii.

Să fim foarte atenţi şi să urmărim în special evenimentele de la Medjugorje...Dacă va pleca Fecioara Maria si va lăsa Semnul Miraculos pe Cer, atunci vom şti sigur că Marele Avertisment - Iluminarea Conştiinţei este foarte - foarte aproape.
 Fiţi atenţi, pregătiţi-vă, rugaţi-vă şi convertiţi-vă urgent, încă înainte de acest eveniment.

Oricum toate evenimentele sunt foarte aproape!!!!

Distribuiti mai departe, rugati-va si pregatiti-va!!!

Va multumesc,
Emilia M.