mesajul

luni, 6 februarie 2017

Mesajul Sfantului Arhanghel Mihail din 15 ianuarie 2017 catre Enoch

Ca si Print al Ostirilor ceresti fac apel la voi, armata terestra, sa fiti gata si pregatiti pentru ca timpul luptei spirituale in lumea voastra e pe cale sa inceapa!

15 Ianuarie 2017 ora 13:20

Apelul urgent al Sfantului Arhanghel Mihail si oastei ceresti catre Poporul lui Dumnezeu

Marire in cer lui Dumnezeu si pace pe pamant oamenilor de bunavointa.

Cine este ca Dumnezeu, Cine este ca Dumnezeu, Cine este ca Dumnezeu. Aleluia. Aleluia. Aleluia.

Frati in iubirea lui Dumnezeu, fie ca pacea celui Preainalt sa fie cu voi, si umila mea mijlocire si protectie sa va insoteasca.

Zilele luptei spirituale vin, si mare parte din omenire va fi suprinsa nepregatita. Rautatea si pacatul mentin aceasta umanitate oarba, facand-o sa traiasca intr-o letargie spirituala si in adormire. Va asigur ca multi vor muri pe veci.
Fratilor, suntem in lupte spirituale cu legiunile raului in partile Ceresti. In curand aceste batalii vor fi transferate pe pamant pentru ca acolo va fi locul unde se va da batalia finala pentru libertatea voastra.

Ca si Print al ostirilor ceresti, apelez la voi, armata terestra, sa fiti gata si pregatiti, pentru ca timpul luptei spirituale in lumea voastra e pe cale sa inceapa. Fie ca armura voastra spirituala sa fie unsa cu rugaciune si intarita prin post si penitenta. Fie ca voi sa fiti sigilati cu Sangele Mielului Dumnezeiesc. Nu uitati sa chemati Spiritul Sfant, si protectia si asistenta Iubitei noastre Regine si Doamne.

Muritorilor, a venit timpul pentru eliberarea voastra. Nu va relaxati in rugaciune! Alcatuiti fortarete cu fratii vostrii si stati fermi in credinta. Intotdeauna sa purtati in mana puterea Sfantului Rozariu prin care veti fi victoriosi in lupta spirituala din fiecare zi. Orele din noapte vor fi cele mai active din punct de vedere al luptei spirituale.
Tatal meu va lua spiritul multor instrumente de-ale sale pentru a lupta impreuna cu Oastea Cereasca si cu mine impotriva fortelor raului, in orele de intuneric.

Fratilor, nu uitati sa va puneti armura spirituala de dimineata pana seara, extinzand-o si asupra rudelor voastre, astfel incat spiritele malefice sa nu va poata acapara corpurile.
Va spun, cel care se va separa de rugaciune si de Dumnezeu va risca sa se piarda daca nu este nimeni care sa se roage pentru el. Noi am fost trimisi sa protejam Poporul lui Dumnezeu, dar este responsabilitatea voastra sa va rugati, sa postiti si sa faceti penitenta. Amintiti-va ca noi respectam vointa voastra libera; daca nu va rugati si va separati de Dumnezeu, atunci noi nu putem sa va eliberam de atacurile dusmanului oricarui suflet.

Din nou va spun, nu va odihniti fara armura spirituala pentru ca demonii vor cauta trupuri de acaparat, si de asemenea vor cauta sa aduca bataliile in casele voastre. Faceti din casele voastre fortarete in care totul sa fie sigilat cu Sangele Mielului lui Dumnezeu si nicio forta malefica nu va putea sa va rapeasca pacea. Intotdeauna sa purtati in jurul gatului puterea Rozariului si imagini sfinte, medalii, de preferabil exorcizate. O medalie a Sangelui Mielului lui Dumnezeu purtata la gat va fi un ajutor enorm pentru voi in luptele spirituale; deoarece va alunga demonii incarnati care vor cauta sa va atace.
Avand in vedere ca lupta este spirituala, nu va angajati in dispute cu demonii incarnati pentru ca adversarul meu asta urmareste: sa se razbune pe voi si sa va dauneze.

Fratilor, spiritele malefice, de orice fel si pacat, vor inunda in curand Pamantul; prin urmare trebuie sa fiti pregatiti spiritual astfel incat sa ripostati cu rugaciune.
Invatati pe de rost Exorcismul meu dat Papei Leon al XIII-lea, si rugaciunea mea de lupta, pentru ca veti avea nevoie de ele in lupta spirituala. De asemenea, onorati-i pe fratii mei, Arhanghelii si Ingerii Imparatiei Tatalui Meu; cititi Sfanta Scriptura, si invatati pe de rost pasaje biblice si psalmi de eliberare, care va vor ajuta sa respingeti spiritele. Sa aveti multe sacramentalii in casele voastre: apa, sare si ulei de exorcism, pentru ca veti avea nevoie de ele sa alungati fortele raului.

Nu uitati sa va ungeti cu mir pe tot corpul si sa luati sacramentaliile, astfel incat sa va protejati de contaminarile spirituale care vor fi imprastiate in aer. Hraniti-va cu mancare spirituala; Mergeti cat de des posibil la Sfanta Impartasanie pentru ca se apropie zilele in care Casele Tatalui meu vor fi inchise si nu o veti mai avea. Asa ca fiti pregatiti si gata, pentru ca bataliile spirituale sunt pe cale sa vina in lumea voastra.

Fie ca pacea Celui Preainalt sa va acopere.


Noi suntem fratii si slujitorii vostrii, Arhanghelul Mihail, si Ingerii si Arhanghelii Armatei ceresti.

Marire lui Dumnezeu, Marire lui Dumnezeu, Marire lui Dumnezeu. Aleluia. Aleluia. Aleluia.

Oameni de bunavointa, faceti cunoscute mesajele noastre intregii omeniri.


Rugaciuni din cadrul mesajului:

Exorcismul papei Leon al XIII-lea

Glorioase sfinte arhanghel Mihail, prinţ al oştirii cereşti, apără-ne în lupta grea care o ducem împotriva puterilor şi domniilor, conducătorilor acestei lumi de întuneric, împotriva duhurilor răului. Vino în ajutorul omului, pe care Dumnezeu l-a făcut veşnic, după chipul fiinţei Sale, şi l-a răscumpărat cu preţ scump de sub tirania Diavolului.

Luptă-te azi, împreună cu oştirea îngerilor sfinţi, lupta Domnului, aşa cum ai luptat odinioară împotriva lui Lucifer, căpetenia trufiei şi a îngerilor lui răzvrătiţi; aceştia nu au izbutit să ţi se împotrivească, şi nici nu a mai fost loc pentru ei în cer.

Acest şarpe din vechime care amăgeşte lumea întreagă, cel numit Diavol şi Satana, a fost aruncat în abis şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el. Iată, vrăjmaşul antic şi ucigaşul de oameni a prins curaj. Prefăcut în înger al luminii, împreună cu toată hoarda duhurilor rele, în lung şi în lat a înconjurat şi a cotropit pământul, ca să şteargă de pe el numele lui Dumnezeu şi al Cristosului Său, iar sufletele menite cununii slavei veşnice să le răpească, să le nimicească şi să le piardă în pieirea veşnică. În oamenii cei depravaţi cu mintea şi stricaţi în inimă, balaurul varsă ca pe un râu necurat veninul răutăţii lui: duhul minciunii, al nelegiuirii şi al pângăririi şi suflarea ucigătoare a desfrânării, a tuturor viciilor şi nedreptăţilor.

Aceşti duşmani vicleni au umplut şi au ameţit de amărăciuni Biserica, Mireasa Mielului fără de pată; pe posesiunile ei cele mai sacre au pus mâinile lor pângăritoare. Chiar în locul sfânt, unde a fost statornicit tronul preasfântului Petru şi scaunul adevărului spre lumina neamurilor, au ridicat jeţul impietăţii lor îngrozitoare, cu scopul ticălos ca bătând păstorul, să poată risipi şi turma.

Arată-te deci, prinţ invincibil, poporului lui Dumnezeu, şi dă biruinţă împotriva duhurilor răutăţii care năvălesc. Pe tine te cinsteşte Biserica drept ocrotitor şi păzitor; pe tine te preamăreşte ca apărător împotriva puterilor nelegiuite ale Iadului; ţie ţi-a încredinţat Domnul sufletele celor răscumpăraţi spre a le aşeza în fericirea cerului. Roagă-te Dumnezeului păcii, să zdrobească pe Satana sub picioarele noastre, ca să nu-i mai poată ţine prinşi pe oameni şi să nu mai dăuneze Bisericii. Oferă rugăciunile noastre înaintea Celui Preaînalt, ca să ne întâmpine degrabă îndurările Domnului; şi să-l înşfaci pe balaur, pe şarpele din vechime, care este Diavolul şi Satana, să-l arunci din nou în abis, ca să nu mai amăgească neamurile. Amin !

Iată Crucea Domnului, fugiţi puteri vrăjmaşe. Biruit-a Leul din seminţia lui Iuda, rădăcina lui David. Fie, Doamne, mila ta spre noi, Precum şi noi nădăjduim în tine. Doamne, ascultă rugăciunea mea, Şi strigarea mea la tine să ajungă.

Să ne rugăm.
Dumnezeule, Tatăl Domnului nostru Isus Cristos, chemăm sfântul tău nume şi ne rugăm stăruitor şi cu smerenie îndurării Tale, pentru ca, prin mijlocirea neprihănitei şi pururea Fecioare Maria, Mama noastră, şi a fericitului sfânt arhanghel Mihail, să binevoieşti a ne da ajutor împotriva Satanei şi a tuturor celorlalte duhuri necurate, care, căutând să dăuneze neamului omenesc şi să ducă sufletele la pieire, bântuie prin lume.  Amin !

Rugaciunea de lupta catre Arhanghelul Mihail:
Sfinte Mihail arhanghelul, apără-ne în luptă, ocrotește-ne împotriva răutăţii şi curselor Diavolului; ne rugăm cu smerenie ca Dumnezeu să-l pedepsească; iar tu, prinţ al oştirilor cereşti, prin puterea dumnezeiască, aruncă-l în Iad pe Satana şi pe celelalte duhuri rele, care rătăcesc prin lume căutând să ruineze sufletele. Amin!”