mesajul

marți, 15 ianuarie 2019

Muntele Sfintei Treimi - ianuarie 2019


2019 – ANUL EUHARISTIEI – IANUARIE
“MĂRIRE ŢIE DOAMNE, RECUNOŞTINŢĂ ŢIE DOAMNE PENTRU TOATE, 
CHIAR ŞI PENTRU HARURILE PE CARE NU LE ÎNŢELEGEM!”
A 172 -a întâlnire de rugăciune lângă Nuşfalău pe Muntele Sfintei Treimi



Din Sfânta Scriptură: medităm predica lui Isus de pe munte. (M. 5, 6, 7)
Motto-ul lunii: Fericiţi veţi fi voi când vă vor ocărî şi vă vor prigoni şi vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, minţind din pricina Mea! Bucuraţi-vă şi vă veseliţi, că plata voastră multă este în ceruri! (M. 5, 11-12)!
Intenţia comună de rugăciune: să ne rugăm ca Iubirea lui Isus să se nască și să crească în toți oamenii!
Sarcina noastră concretă va fi: să ne rugăm pentru cei de alte confesiuni în spiritul reconcilierii!!!

A MESAJUL SFINTEI FECIOARE DIN LUNA DECEMBRIE A FOST:
Dragii mei copilași! Aș dori să vă ascund pe voi toți sub mantia Mea și să vă apăr de toate atacurile celui Rău. În acest timp de Advent, când aniversați reconcilierea dintre etnii, vă mulțumesc cu recunoștință că de ani de zile vă rugați împreună cu iubire persoane de etnii și confesiuni diferite. Tot Cerul se bucură de această frumoasă ispășire. Doresc să rămâneți statornici în aceasta ca Dumnezeu să se glorifice în voi.
Acest Advent și acest Crăciun să fie altfel pentru voi decât cele de până acum. Să luați mai în serios viața spirituală, rugați-vă și postiți după posibilități pentru pace în lume. Să exersați iubirea față de dușmani. Să vă pregătiți pentru sărbătoarea nașterii lui Isus așteptând și întorcându-vă spre interior. Să nu puneți accentul pe podoabele lumești strălucitoare, ci pe cele sufletești, pentru că acestea vă conduc spre fericire. Pregătiți-vă și trăiți astfel ca Pruncul Isus să se simtă bine în voi. Copilașii Mei, toate acestea vor fi har pentru voi și pentru întreaga lume.
Să nu fiți obosiți de ispășire, veniți să începem împreună o nouă novenă mare, pentru că este mare nevoie de rugăciune. Viața voastră să devină o înșiruire de novene.
Mulțumesc că ați răspuns la chemarea Mea. Sfânta Treime vă binecuvântează prin Mine cu harul statorniciei și al recunoștinței!!!”

MESAJUL SFINTEI FECIOARE LA ISPĂȘIREA DIN DATA DE 13
Aceste întâlniri sunt cu siguranță foarte importante pentru că Dumnezeu ne educă prin Sfânta Fecioară pentru sarcina specială să devenim apostoli ai ultimelor timpuri.
Așteptăm în continuare toți pelerinii care simt în inimă că Isus și Maria îi cheamă pe munte.
„Dragii mei copilași! Vă mulțumesc că ați acceptat pe tot parcursul anului jertfa și ați venit aici să învățați de la Mine. Se apropie sărbătoarea nașterii lui Cristos, pe care voi o numiți și sărbătoarea iubirii. În acest timp cel Rău îi atacă pe cei mai slabi, pentru că el nu se bucură de bucuria voastră. Oferiți totul lui Dumnezeu ca să se nască pacea și iubirea în familia voastră, în Biserică și în întreaga lume. Unde este neliniște să duceți pacea. Unde lipsește iubirea să duceți iubire. Unde este deznădejde să duceți speranța. Copilași să salvăm împreună ce se mai poate salva, pentru că puterea este în unitate. Să construiți unitatea cu familia și cu comunitatea voastră, pentru că rugându-vă împreună puteți învinge răul. Vă aștept și de acum încolo și vă rog să nu uitați că mă bucur pentru voi și vă iubesc.
Mulțumesc că ați răspuns la chemarea Mea!


Temă de casă pentru luna ianuarie:
DOAMNE AJUTĂ-MĂ SĂ-ȚI OFER DUREREA SUFLETULUI CA RUGĂCIUNE PENTRU CREȘTEREA MEA SPIRITUALĂ!!!

  Privire în viitor pentru luna februarie 2019
·      În luna februarie programele de ispăşire vor avea loc în zilele de 1 – 2 – 3 – 7, de la ora 13!
·      Sfânta Liturghie se celebrează în continuare în biserica din Nuşfalău în jurul orei 15! Excepţie face prima duminică, în această zi Sfânta Liturghie se ţine înainte de program, de la ora 12.
·      În februarie, pe data de 13, se face ispășire pe Muntele Sfintei Treimi, începând de la ora 15.

Mesajele  de la Nuşfalău  în limba română  le găsiţi pe internet  la adresa: www.muntelesfinteitreimi.ro,
e-mail: comunitateadeispasire@yahoo.com,  inf. 0040-768-973-598


Învățătură de la Spiritul Sfânt

Dragii mei! Cei care sunt cel mai aproape de Mine trec printr-o mare purificare, ca să li se dovedească statornicia, pentru a-i putea învăţa pe cei care vor trece ulterior prin purificare. Vă puteţi aştepta cu toţii la purificare înainte de marea Mea revărsare. Oricât de neplăcută ar fi purificarea, ulterior veţi vedea că a fost un mare har pentru voi.
În prezent stau în faţa uşii şi aştept momentul, considerat cel mai potrivit şi de Tatăl, când să-i umplu cu puterea Mea extraordinară pe toţi aceia care se deschid spre Mine. Pentru toţi cei care-l acceptă pe Isus va fi un mare dar tot ce va urma. Vă spun dinainte că toţi cei care în prezent îl refuză conştient şi voit pe Isus,  în curând vor întâlni mânia Tatălui.
Când Isus a trăit pe Pământ oamenii L-au calomniat spunând multe rele despre El, pentru că se temeau că trebuie să se schimbe. Au spus despre Isus că: e beţiv, e nebun, e posedat, nu respectă legile,… Duşmanii au spus toate acestea despre acel Isus care era cel mai lucid; cu mintea cea mai limpede; care respecta întocmai legile. Dacă priviţi vieţile apostolilor, sfinţilor, martirilor…, şi ei s-au întâlnit cu calomniile oamenilor, şi mulţi chiar şi-au dat viaţa pentru Isus.
Vă rog ca toate durerile sufleteşti pe care vi le provoacă cei care vă calomniază să le oferiţi ca rugăciune lui Dumnezeu pentru convertirea lor.
Pe voi vă rog să nu calomniaţi pe nimeni, pentru că limba mincinoasă vă ucide sufletul. Să observaţi şi să vorbiţi despre multul bine care este în oameni. Calea voastră să fie recunoştinţa şi preamărirea pentru toate pe care le permit spre binele şi purificarea voastră. Vă recomand să-i iubiţi pe toţi cu adevărata iubire a lui Isus!
Acum vă spun să nu fiţi trişti, să fiţi fericiţi dacă vă vor calomnia şi minţind vor spune tot cuvântul rău împotriva voastră din pricina lui Isus! Veţi vedea că răsplata voastră va fi mare deja pe Pământ.
Vă rog, rugaţi-vă şi postiţi pentru cei care vă calomniază ca şi ei să se convertească şi să fie aducători de bucurie. Vă rog insistent, feriţi-vă de toate păcatele limbii! Învăţaţi ca întâi să gândiţi şi numai după aceea să vorbiţi. Vă spun să fiţi precauţi cu oamenii, pentru că cei în care aveţi încredere pot să vă devină duşmani.
Nu vă temeţi de viitor, încredeţi-vă în victorie!
Ca încurajare vă spun că cei care cer cu pocăinţă ajutorul lui Dumnezeu se vor salva! Dumnezeu nu-i va părăsi niciodată pe copiii Săi care se căiesc pentru păcatele lor!
Vă binecuvântez cu spiritualitatea precauţiei !!!”