mesajul

joi, 22 noiembrie 2018

LANŢ DE RUGĂCIUNE PENTRU ROMÂNIA



Și anul acesta, pe 30 NOIEMBRIE, de ziua SFÂNTULUI ANDREI, apostolul care a încreștinat țara noastră, organizăm un LANȚ de RUGĂCIUNE pentru ROMÂNIA.

Domnul să se îndure de țara noastră scumpă și dragă, să-i întoarcă pe români şi pe toţi locuitorii la credință căci fără credință ne vom scufunda. Răul a luat proporții uriașe, valorile creștine sunt înlocuite de nonvalori, urâciunea a ajuns şi la copiii noștri. Dacă nu implorăm ÎNDURAREA DOMNULUI peste țara noastră, vom ajunge la distrugerea totală, în toate domeniile și în toate aspectele.

Așadar, ROMÂNIA are NEVOIE de RUGĂCIUNE, are NEVOIE de DUMNEZEU!

În ziua de 30 noiembrie, cu mic, cu mare, ne unim în rugăciune pentru salvarea națiunii noastre din ghearele celui rău. Rugăm pe preoți să oficieze Sfinte Liturghii la această intenție. Noi, ceilalți, ne rugăm cu o credință puternică ceea ce crede fiecare de cuviință: catolicii - rozariul, litanii; ortodocșii - acatiste, paraclise, alte rugăciuni, fiecare după crezul său. Ar fi bine dacă rugăciunea noastră ar fi însoţită de post şi alte jertfe, fiecare după posibilităţi. Acest mare Lanţ de rugăciune pentru România, să fie darul nostru, al credincioşilor, oferit lui Dumnezeu cu iubire şi credinţă, în ajunul Centenarului Marii Uniri. Noi aşa vom sărbători!

Doamne, Te rugăm, prin mijlocirea Mamei noastre Cerești, a Sfântului Arhanghel Mihail și a tuturor îngerilor și sfinților, să privești către GRĂDINA MAICII SFINTE cu milă și iertare. IARTĂ-NE de toată necredința, de ură şi dezbinare, de uciderea atâtor prunci nevinovați, de tot răul făcut aproapelui nostru, de insultele aduse SFINTEI TREIMI, Sfintei Fecioare Maria, de sacrilegiile și profanările care se fac zilnic, de tot păcatul făcut de poporul nostru. Smulge buruienile, curăță GRĂDINA ca să domnnească pacea și iubirea. Dăruieşte-ne conducători buni şi creştini care să lupte pentru binele ţării şi al tuturor locuitorilor ei. Ai milă, DOAMNE, și de toți românii care pribegesc pe alte meleaguri!!! AMIN.

AȘA SĂ NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU!

Rugăminte: distribuiți evenimentul pentru a ajunge la cât mai mulţi români!
Aşadar, până în 30 noiembrie vă rugăm să ne confirmaţi localităţile unde se vor spune rugăciuni pentru ţară. Ne puteţi scrie pe mailul lantderugaciunepentruromania@gmail.com sau pe pagina de Facebook Lanţ de rugăciune pentru România (în privat).

Pe site-ul http://lantderugaciunepentruromania.ro/ veti putea urmari, numarul localitiilor care sunt puse pe harta.