mesajul

luni, 9 iulie 2018

Mesaje ceresti pe Muntele Sfintei Treimi - iulie 2018


Mesajul Duhului Sfant, 5 Iulie 2018

Muntele Sfintei Treimi, Nusfalau

        Dragi copii, cu mare recunostinta, multumesc da-ului vostru, multumesc ca ati raspuns chemarii mele. Eu v-am chemat, eu v-am atentionat. Va rog deschideti-va inimile si fiti linistiti pentru ca v-am pregatit haruri speciale prin care puteti sa slujiti in timpul vietii voastre, multe suflete va sunt incredintate. Trebuie sa aduceti suflete in acest loc, vine timpul pentru asta.
        Nu va fie frica de incercari, multi dintre voi se plang: „este asa de grea crucea”, dar prin asta va intariti si va caliti. Nu va temeti de purtarea crucii, nu va fi mai mare decat o puteti duce. Incercati sa le primiti pe toate si sa le oferiti, oferiti totul in Preasfantul Sange al lui Isus, prin asta veti primi usurare. Nu incercati sa rezolvati totul prin puterea voastra, pentru asta vi se pare grea crucea, incredintati totul Domnului.
        Sfanta Treime va da un har unic, iar harul se revarsa in masura in care va deschideti inima. Vreau sa va eliberez de tot ce nu este vrednic de voi. Vedeti, cerul s-a deschis, a iesit soarele. Incercati sa priviti mereu in sus, priviti la Duhul Sfant, totdeauna va ajuta in greutatile voastre. Lasati sa va purific din cap pana in picioare. Acum simtiti focul si caldura Duhului Sfant, doreste sa va intoarceti acasa cu inima curata. Tot ce pentru voi este greu, asezati acum in inima Tatalui Ceresc. Peste putin veti experimenta, dragi copii, ca harul se revarsa nu numai in inima voastra, ci si a celor dragi si asupra tuturor celor cu care va intalniti: la locul de munca, pe unde mergeti, veti vedea ca prin voi se revarsa harul, dar mai intai voi trebuie sa va purificati si apoi toate cele bune vor urma. Nu uitati pentru nici o clipa ca va iubesc asa cum sunteti. Acum Sfanta Treime va binecuvanteaza prin mine cu harul marii Purificari.Mesajul Domnului Isus, 6 Iulie 2018

Muntele Sfintei Treimi, Nusfalau

        Dragi copii, si in aceasta zi Eu v-am chemat. Va rog, deschideti-va inimile. As vrea sa va binecuvantez cu binecuvantarea mea paterna, as vrea sa va daruiesc un har unic, ce va sluji binele in timpul vietii. Azi sarbatoriti pe Sfanta Maria Goretti, care este langa mine, cereti mijlocirea ei, foarte mult va poate ajuta in viata spirituala, cereti mijlocirea tuturor sfintilor in fiecare zi pentru ca va pot oferi un har unic. Desigur veti trece prin seria de incercari, dar nu va fie teama, Eu sunt cu voi, tot Cerul este cu voi, se roaga cu voi si ispaseste cu voi.        
        Va rog acceptati mai mari si mai mari sacrificii. Este foarte mare nevoie de voi, este nevoie de prezenta voastra, de venirea voastra aici. Desigur va e greu sa purtati crucile, dar va spun, nu va fie frica micutii mei, Eu sunt prezent si va ajut, Eu sunt Isus Indurator dar in acelasi timp si drept. Va veni ora dreptatii in viata voastra si pentru cei dragi ai vostri, mai tine harul copiii mei. Traiti cu aceste haruri, traiti cu aceste posibilitati zilnic.                          
        Incercati sa va incredintati total, incercati sa puneti totul in mainile Domnului Isus, in Scumpul lui Sange. Prin Preasfantul  sau Sange vrea sa ne purifice din cap pana in picioare asa cum a purificato si pe copila lui, Eva. Avem si comemorarea de la trecerea ei la Domnul. A primit foarte multe haruri si multe haruri va poate mijloci de la Sfanta Treime pentru acest Munte si pentru voi. Cereti mijlocirea ei, va poate ajuta mult prin carisma unitatii.                                      
        Multumiti in fiecare zi pentru acest Munte, pentru ca puteti veni aici, puteti sa va purificati, puteti sa va rugati. Sa aveti recunostinta in inima voastra si nu uitati, de fiecare data Eu va chem, spuneti da de fiecare data micutii mei, spuneti da la chemarea mea.  
        Lasati deoparte toate lucrurile lumesti, ziditi prima data raiul din voi, traiti astfel incat Isus, care este in voi, sa se simta bine, traiti ca prin voi sa se reverse iubirea in lume, pentru ca multe suflete vi se incredinteaza. Trebuie sa simtiti responsabilitate pentru suflete, in primul rand pentru al vostru, pe voi sa va purificati mai intai, apoi si pe altii prin bunatatea si iubirea voastra.              
        Va rog micutii mei, dati-mi mie totul, pe  toti cei dragi ai vostri pentru care va ingrijorati. Sunt printre voi multi care sufera mult pentru membrii familiei sau pentru cei dragi lor. Asezati-i in Sfantul meu Sange. Credeti, timpul este foarte scurt si va spun din nou, nu uitati pentru nici-o clipa: traiti bine clipa prezenta, traiti ca viata voastra sa-mi fie placuta si lasati deoparte tot ce este lumesc. Construiti raiul in acest loc pentru ca foarte multe suflete vor veni dupa voia mea.
        Traiti si transmiteti mesajele. Va imbratisez, va vindec ranile sufletesti si trupesti ca fiind liberi ca pasarile, sa puteti trai dupa voia Domnului. Nu uitati nici o clipa ca eu ma bucur pentru voi si va iubesc. Multumesc ca ati raspuns chemarii. Acum Sfanta Treime va binecuvanteaza prin mine cu harul trairii cat mai bine a clipei prezente. Amin!Mesajul Sfintei Fecioare, 7 Iulie 2018

Muntele Sfintei Treimi, Nusfalau

        Dragi copii, cu inima recunoscatoare, va multumesc ca ati raspuns chemarii mele. Astazi nu am venit singura, am adus-o si pe copila mea Eva, sarbatorind trecerea ei la cer, si ea se bucura cu mine pentru voi. Se bucura ca veniti an de an si nu lasati ispasirea.
        Zilnic treceti prin incercari mai mari sau mai mici, dar v-am spus de atatea ori: nu va fie frica, eu sunt cu voi si ma rog impreuna cu voi. Va rog veniti in continuare, spuneti da chemarii Domnului, cu o inima si un gand, veniti sa va rugati. Staruiti chiar si cu pretul vietii. V-am mai spus, zilele celui rau sunt numarate, incearca acolo unde sunteti mai slabi. Nu va fie frica, mergeti inainte, totdeauna sa priviti spre cer, Domnul priveste la oameni si ii ajuta. In viitorul apropiat avem mai mare nevoie unii de altii. Va rog sa aduceti cu voi si pe altii, sa nu va ingrijorati nici pentru cele materiale, cele de pe pamant sunt trecatoare, nu duceti nimic cu voi. Dar, pentru suflet se da socoteala, atat pentru sufletul vostru, cat si pentru sufletele care vi s-au incredintat. Salvarea sufletelor sa fie cel mai important in viata voastra, cel mai important in acest timp.
        Este important sa ramaneti in viata, sa ramaneti in spiritualitate, in invataturile pe care le-ati primit aici ani la rand. Sa iubiti, sa iubiti cu iubirea mea materna, iubiti-va unul pe altul asa cum sunteti, cu greselile si slabiciunile voastre, prin asta imi aduceti mare bucurie. Sunteti de nationalitati diferite si va puteti ruga impreuna, sa cantati si sa va zambiti, reusiti sa va iubiti. Toate acestea sa le faceti cu iubirea mea si acasa, in casele voastre sa duceti acest har pe care il primiti.
        Duceti mesajele mele in toata lumea, duceti mesajele mele, iubirea mea materna, bunatatea mea, spuneti tuturor ca ii iubesc si ii astept in acest loc.
        Fiica mea Eva are posibilitatea sa va spuna cateva cuvinte: „Eu sunt cu voi, printre voi, intotdeauna. Va sunt foarte recunoscatoare, impreuna cu Parintele si Sfanta Fecioara, pentru ca nu ati parasit acest loc si-l ajutati. Acest loc de pelerinaj va exista pana la sfarsit, in continuare vi se incredinteaza mai mult sa ajutati pe cei care conduc acest loc si pe ceilalti colaboratori care ajuta cu inima si cu sufletul. Nu numai voi aveti nevoie de acest loc ci si celelalte generatii care vor urma in timpul incercarilor. Acest loc va primi ocrotire deplina pentru cei care vin cu ganduri bune si ajuta acest loc ca sa mearga inainte. Eu nu l-am tinut pentru mine. Va astept in continuare ca sa va claditi si sa va purificati si sa recunoasteti vointa Domnului referitor la fiecare din voi si sa spuneti de fiecare data „da” la vointa Domnului. Multumesc ca ati raspuns chemarii. Acum Sfanta Treime va binecuvanteaza prin mine cu harul Statorniciei. Amin!”