mesajul

luni, 22 iunie 2015

Mesajul Sfintei Fecioare, din 15 martie 2015, pe Muntele Sfintei Treimi, loc. Nusfalau, jud. Salaj, Romania


Dragii mei copii ispăşitori,
Azi, vă mulţumesc din nou, atât pentru ispăşire cât şi pentru rozarul recitat pentru copilaşii nenăscuţi. Dacă aţi şti câte vieţi nevinovate de copii aţi salvat în această zi, v-aţi bucura mult cu toţii.
De astăzi înainte, aş dori să aduc în centrul atenţiei voastre, o mare rugăminte de-a mea, şi anume să nu vă mai gândiţi la împărţirea timpului aşa cum aţi făcut-o până acum, în caz contrar, nici nu veţi observa că arătătoarele ceasului vor înainta sub ochii voştri. V-am mai spus şi până acum, dragii mei copii, că timpul se va accelera cu fiecare zi ce trece. Această accelerare va creşte exponenţial. Ce puteţi face în acest caz? Trebuie să puneţi deoparte orice rugăciune frumoasă spusă până acum, spre a avea timp pentru rugăciunile de ispăşire... şi pentru rozare (şi caietul verde), pentru novene, pentru rugăciunile de eliberare şi pentru rugăciunile spuse în comun, care ii vor înconjura pe cei pentru care vă rugaţi, ca un scut de apărare. Dar în primul rând să vă rămânâ timp pentru CEA  MAI IMPORTANTA RUGACIUNE, SFANTA LITURGHIE.

Străduiţi-vă să ajungeţi la timp pentru Sfânta Liturghie, cu aproximativ 20 de minute mai devreme, pentru a vă putea ruga IMPREUNA CU MINE şi mai rămâneţi şi după Liturghie. După ce L-aţi preamărit pe Sfântul Meu Fiu în Preasfântul Sacrament al Altarului, destinaţi un pic de timp şi pentru a vă ruga împreună cu mine. Dacă ajungeţi doar în ultimul moment, risipiţi foarte multe haruri.
Cel rău ştie asta foarte bine, de aceea vă ispiteşte pentru a nu putea primi toate harurile ce vin prin intermediul Sfintei Liturghii, precum şi acele haruri pe care le primiţi prin rugăciunile spuse înainte şi după Sfânta Liturghie.
Dragii mei copii, Sfânta Liturghie nu este ca şi un spectacol, unde trebuie să ajungeţi la fix, şi de unde plecaţi imediat ce s-a terminat. La Sfânta Litughie trebuie să luaţi parte pregătindu-vă în mod adecvat şi, după încheierea ei, cu ajutorul rugăciunilor spuse timp de 20 de minute, să rămâneţi încă sub influenţa acesteia. Doar astfel puteţi cu adevărat să fiţi părtaşi pe deplin la harurile Sfintei Liturghii. Cel care imediat după Sfânta Liturghie începe să vorbească, sau să facă altceva, acela aproape că pierde toate harurile.
Acesta este unul dintre motivele principale, pentru care mulţi dintre cei care se împărtăşesc zilnic,  nu progresează pe calea desăvârşirii vieţii spirituale. Rămâne pe acelaşi nivel spiritual ca şi înainte de Liturghie.

Mai aveţi doar foarte puţin timp la dipoziţie pentru a merge zilnic la Sfânta Liturghie, dar vă rog foarte mult să vă străduiţi a exploata foarte bine acest timp. Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp în prezenţa Sfântului Meu Fiu, pentru a vă întări în suflet şi în credinţă în perioada grea ce va urma.
Străduiţi-vă să rezolvaţi problema aparţinătorilor voştri decedaţi, dând Liturghii atât pentru ei, cât şi pentru voi şi membrii familiilor voastre care sunt în viaţă.
Dragii mei copii ispăşitori, încercaţi să aduceţi cât mai multă lume (pe toţi) la Muntele Sfintei Treimi, pentru a putea fi părtaşi de eliberare şi vindecare, la apariţia mea. Dragii mei copii, vă binecuvântez pe toţi cu harul statorniciei până la capăt.

Maria, Mama voastră cerească, ce vă iubeşte foarte mult.

Capela Sfânta Ana 
 (de pe Muntele Sfintei Treimi – Romania, loc.Nusfalau, jud. Salaj)
    15 martie 2015; 17:10