mesajul

vineri, 28 iunie 2019

Ce este Cartea Adevarului și de unde vine ea?


Există două cărți în Biblie care se referă la scrieri ”apocaliptice”, Cartea lui Daniel și Cartea Revelației / Apocalipsei. În aceste două cărți, Dumnezeu revelează ce se va întâmpla la sfîrșitul timpurilor.

În orice caz, unele porțiuni ale revelațiilor din aceste Cărți au fost sigilate; Dumnezeu nu a vrut să fie cunoscute până la sfârșitul timpului.

În Dan 12:4, Dumnezeu i-a spus profetului Daniel: ”Iar tu, Daniele, ţine ascunse cuvintele şi pecetluieşte cartea până la sfârşitul vremii. Mulţi vor cerceta-o cu de-amănuntul şi va creşte ştiinţa.”  Și în Daniel 12:9, i-a spus că nu va înțelege Cartea pentru că este pecetluită și așa va rămâne până la timpul de la sfârșit.

În Cartea Revelației 10:4-11, se poate citi cum Dumnezeu i-a spus lui Ioan să nu scrie ceea ce a auzit ci să o mănânce ca să rămână peceluită până la timpul de la sfârșit.

Promisiunea Cărții Adevărului, unde conținutul acestor părți pecetluite ale Cărții Apocalpsei și a lui Daniel pot fi văzute în Dan 10:21. Toate aceste promisiuni importante ale lui Dumnezeu sunt aici cu noi și nu ar trebui să le ignorăm, pentru că fără ele am eșua în înțelegerea planului plin de intrigi și înșelăciune al celui rău, în aceste momente disperate ale istoriei existenței umane: TIMPUL DE LA SFÂRȘIT!

În concluzie, Cartea Adevărului este parte a Bibliei, însă Dumnezeu nu a vrut să fie inclusă ca parte a Bibliei până la sfârșitul timpului - chiar această perioadă în care ne aflăm.

Fără Cartea Adevărului, nimeni nu ar putea înțelege conținutul Cărții Apocalipsei sau al Cărții lui Daniel.

Fără Cartea Adevărului, umanitatea ar fi lăsată în întuneric despre evenimentele ce preced a Doua Venire a lui Cristos. Găsiți Cartea Adevărului, citiți-o și fiți pregătiți pentru a Doua Venire a lui Cristos!

Sursa: postat pe Grupul Internațional Vocatis