mesajul

vineri, 14 septembrie 2018

Mesaje ceresti - septembrie 2018 - Muntele Sfintei Treimi


Mesajul Sfintei Fecioare, 1 septembrie 2018, Muntele Sfintei Treimi-Nusfalau

          Dragi copii iubiti, in inima mea este multa recunostinta pentru ca ati fost staruitori in novena mare. Vad si am vazut lupta voastra pentru ca cel rau v-a cerut si vrea sa va impiedice sa veniti dar eu sunt totdeauna cu voi si va ajut, veti vedea cate haruri si purificari aduc aceste novene. Va rog, nu uitati ca este tot mai mare si mai mare nevoie de voi, este nevoie de voi, este nevoie de seria novenelor, pentru ca cel rau a cerut lumea si pe voi v-a cerut si pe fratii vostri, dar nu va fie frica, eu sunt mama voastra si va apar cu iubirea mea materna, sunt printre voi, ma rog si ispasesc impreuna cu voi, sunt printre voi si va iubesc foarte mult.
Mai devreme sau mai tarziu vreau sa ma intalnesc personal cu voi, vreau sa va vindec trupul si sufletul prin aceasta apa. Sunteti pusi la proba, cum pretuiti aceasta apa? A scazut putin datorita secetei, dar eu va spun ca aceasta apa nu se va termina, va fi pana la sfarsitul lumii si credeti, sa nu aveti prejudecati, noi nu va parasim, suntem si ramanem printre voi. Nu uitati, dragi copii, nu numai pe voi ci si pe cei dragi voua va apar, va acopar cu mantia mea protectoare si-l orbesc pe cel rau. Fiti staruitori, nu primiti cruce mai grea decat puteti duce.
In urmatoarele trei luni sa fie recunostinta in inima voastra, multumiti pentru tot ce permite Domnul in viata voastra, pentru ca toate sunt spre folosul vostru si binele, si mai putin binele. Fiti staruitori si cu pretul vietii, veniti din nou si aduceti si pe altii, prin rugaciunea voastra vor veni si cei care s-au pierdut. Sa aveti speranta, speranta sa fie ultima care moare in voi. Multe suflete asteapta postul si ispasirea voastra. Si eu asta astept copii mei, sa va rugati, sa va rugati, sa va rugati, o neincetata rugaciune sa fie viata voastra. Si cand munciti si tot ce faceti, toate sa le faceti spre preamarirea lui Dumnezeu si veti vedea ca nimic nu a fost in zadar in viata voastra, rugaciunea voastra nu cade in praf, Dumnezeu le vede pe toate. Lumanarea pe care o aveti in mana, prin ea veti fi lumina. Din capela lui Isus Indurator se revarsa lumina si putere, conform mesajelor, conform profetiilor. Veti primi toate harurile de care aveti nevoie, trebuie sa faceti un singur lucru, sa iubiti, sa iubiti cu iubirea mea materna. Iubirea nu trebuie sa inceteze in inima voastra, lasati deoparte toate lucrurile lumesti dar in mod deosebit ura si invatati sa iubiti si invatati si pe altii, doar atunci va veni acel timp cand va puteti intalni cu mine. Astept acel moment cu mare dragoste, ca sa va pot spune fiecaruia personal: te iubesc, te iubesc asa cum esti, cu toate slabiciunile tale.
           La sfarsitul acestei novene primiti un har unic, ma bucur ca nu ati parasit acest Munte, cu posibilitatile voastre, ajutati sa mearga inainte, pentru asta Sf. Treime va binecuvanteaza cu un mare har de care aveti nevoie in timpul vietii. Nu uitati, dragi copii, ca ma bucur pentru voi si va iubesc, multumesc ca ati raspuns chemarii mele. Acum, Sfanta Treime va binecuvanteaza cu harul recunostintei. Amin!


Mesajul Tatalui Ceresc, 2 septembrie 2018, Muntele Sfintei Treimi-Nusfalau



          Dragii mei copii iubiti, nu va puteti imagina cata recunostinta este in inima mea paterna, Eu v-am creat din iubire, Eu v-am educat prin Spiritul Sfant, Eu v-am chemat in acest loc sa ispasiti si sa va rugati si sa aduceti jertfa pentru voi, sa aduceti jertfa pentru cei dragi si pentru omenirea intreaga ca sa se nasca in lume pacea, ca sa se nasca in lume iubirea. Lumea este rece ca un frigider, pe voi va chem ca prin iubirea voastra sa-i incalziti, credeti ca veti primi toate harurile de care aveti nevoie in cursul vietii voastre, seria novenelor mari pe care le-ati acceptat aduc haruri unice, veti experimenta peste putin timp micutii mei ca nici un pas nu a fost in zadar, tot ce faceti pentru preamarirea lui Dumnezeu va fi punctat si veti primi toate, toate harurile de care aveti nevoie.
          Pe cei dragi, pe care i-ati adus in inima, ii ating cu harul meu, le voi vindeca ranile datorita voua. Multi dintre voi vin de la distante mari ca sa se poata intalni cu mine, toti cei care veniti cu inima curata veti primi toate harurile de care aveti nevoie, vreau sa fiti apostolii mei, faceti apostolat in primul rand in familiile voastre, sa-i iubiti si sa-i iertati, sa-i iubiti asa cum sunt, din familiile voastre trebuie sa porneasca iubirea. Daca in familie veti invata sa iubiti cu inima curata, in lume oriunde si pe oricine  veti intalni, ii veti iubi asa cum va iubesc eu pe voi. Sa fiti sinceri si deschisi, sa fiti convinsi ca asta va cer dragi copii, sa fiti staruitori si statornici pentru ca vin timpuri foarte, foarte grele, dar voi sa nu va temeti pentru nici o clipa; Eu sunt cu voi si va apar, sunt cu voi si nu permit cruci mai mari decat puteti duce.
          Veniti, veniti micutii mei, rugati-va, rugati-va pentru aceasta lume cazuta la nivelul Sodomei si al Gomorei. Sa nu obositi in rugaciune, sa nu obositi in jertfele pe care le aduceti, sa nu obositi in iubire pentru ca Eu iubesc prin voi si va dau toata puterea si harurile de care aveti nevoie, voi numai sa lucrati, veniti si aduceti mai mari jertfe si veti experimenta in curand roadele, ce si pentru ce ati facut, si veti vedea roadele pentru tot ce-ati facut pentru preamarirea lui Dumnezeu.
          Viitorul este in mainile voastre, va incredintez voua viitorul si sufletele care s-au pierdut, care merg spre iad. Intre voi, dragi copii, sa fie iubire si intelegere, pace, iertati-va unii pe altii; iertati-va pe voi insiva, nu va invinuiti pe voi, iubiti-va asa cum sunteti, ordinea asta sa fie in viata voastra: Dumnezeu, eu, aproapele. Dupa aceasta ordine sa traiti in fiecare zi si atunci imi apartineti, si daca traiti spiritualitatea pe care v-o cer, nu aveti pentru ce sa va temeti micutii mei, sunteti ai mei, orice s-ar intampla in cursul vietii voastre, sunteti ai mei si ramaneti ai mei, veti avea numai de castigat.
          Nu uitati pentru nici o clipa ca va iubesc cu iubirea mea de Tata, si in urmatoarele trei luni sa fie in voi recunostinta ca ati facut aceasta novena mare, sa aveti recunostinta in inimile voastre, sa fie recunostinta pentru fiecare zi pe care o traiti, fiecare zi este un dar dragii mei, puteti trai si puteti face binele, puteti sa iubiti cu iubirea mea. Sa nu uitati pentru nici o clipa ca Eu ma bucur pentru voi si va iubesc. Acum Sf. Treime va binecuvanteaza prin mine cu harul staruintei si al recunostintei. Multumesc pentru ca ati raspuns la chemarea mea. Amin!